hehehehehehehehe :)

Hej :) :) :) / fredde

....


Kväll ..

Ja då blir de hemavan imorgon .... jag har nog ångrat mig lite känns ganska jobbigt att vara ifrån alla här hemma ;s, men de är liksom försent att ändra sig. blir säkert kul bara man tar sig dit :)
Sitter hos Fredrik nu, jag vet inte hur jag ska klara mig utan honom :'( <33

Helgen :)

Förra helgen var de harads dagen som jag sa tidigare. jag for upp till harads klockan 10:00  vi skulle jobba med laget. alltså de var inte så mycket folk på dagen men de var kul ändå :) vi gick om kring på byn och var hos Rasse med folket ;p sedan vid 23:00 gick vi till edeborg och då var de lite mer folk tyvär var de 18års gräns men vi kom ändå in på nått sätt :)
for hem till Fredrik kring Halv ett vi såg på en film och sedan somnade vi :)



söndag vaknade kring halv tio och åt lite frukost sedan låg vi i sängen till ett och sedan tog vi lite lunch haha sen la vi oss och såg på en film till halv sju då kom pappa och hämtade mig :) <3


måndag, planterade, hem och vila sedan träning :)



Tisdag vi platerade skog Fredag måndag Tisdag och de är de tråkigaste jag har gjort i hela mitt liv jag skojar inte... :) efter de så gick jag direkt till Sandra och hon slingade mitt hår så nu är jag nästan helt blond ;p när de var klart så gick jag till Rasmus för Fredrik var där och sen for vi hem till honom :) <33   


idag har vi i princip inte gjort nånting på skolan eller på morgonen bakade vi tårtbottnar och sedan såg vi en film :) på lunch rasten gick jag och några till ner till älven och tog oss ett dopp. efter lunch så dekorerade vi tårtorna och sedan klockan två så bjöd vi på tårta till hela högstadiet :) när jag kom hem så städade jag lite i mitt rum och försökte packa de som är kvar att packa till hemavan. de var säsongs avslutning av gray´s anatomy idag fyfan de var hemskt ;o  aja jag ska ta mig en dusch nu vi hörs  :)



Pusss <3


<3


Sen :)

Alltså de är bara en vecka kvar till examen jag längtar som ett syk :) :D:D:D:D:D
Fredrik fyller år dagen efter och sedan far jag till hemavan tre veckor på konfa läger,
fråga mig inte hur jag ska klara att vara borta så länge, jag har ingen aning men de löser sig säkert?!

Nationaldagen i morgon, då ska jag nog jobba ett tag i bageriet  och sedan blir de till harads för de är även Haradsdagen haha de blir säkert kul :) Har inte bestämt om jag ska sova hos Fredrik eller hemma än men de får vi se senare :)


Puss <33

My Life Would Suck Without You


:p

 I Onsdags så hade 3-9 B-bolls cup. Niorna delade lagen de var sex olika lag men dom var ändå ganska gämna. vädret var inte de bästa men vi hade kul iaf :)  jag sträckte mig tyvär  så jag kunde inte vara med på träningen.. ;s 
jag for till Fredrik efter skolan vi såg en film och sedan spelade vi kort :p  

jag var inte på skolan på skolan på Torsdag för jag skulle till doktorn halv ett och kolla ifall jag har några allergier och så skulle jag ta ett vaccin. före de var jag i bageriet och jobbade, de var ett tag sen jag gjorde de men jag kom faktiskt ihåg de mesta :D efter jag hade varit hos doktorn for jag och mamma till Luleå och köpte examens kläder och andra kläder osv :p trevligt hade vi ;)


Dagen då, vi hade plantering idag vilket inte är så kul, vi ska plantera 18 000 träd på tre dagar haha lyckat -.- vi började klockan nio och höll på till klockan två.. ELin följde mig hem efter skolan vi spelade lite kort och lyssnade på musik sen skulle hon hem för de var någon som skulle köpa en av hennes kanin ungar.  
nu sitter jag här och väntar på att de ska bli mat  :) 


Puss <33  

:)





 

Kärlek  <3




 


...

I helgen var jag i fredriks stugam, for till honom direkt efter skolan och så for vi vid fyra till stugan :) de var massa folk där tror att vi var ca 12 st ;p vi spelade kort och pratade solade lite osv ;) Lördag var de soligt som fan och jag ville bada men inte de, jag är nämligen förkyld fortfarande så jag fick plågas i värmen aja sånt är livet, kul att de kommer lite sol :p på lördag kväll så skar Fredriks cross så han var lite deppig för de, men de löser sig säkert ;)   Mamma och Pappa kom förbi en sväng och hälsade på efter att vi hade ätit middag. vi spelade kort på kvällen och var lite sociala med alla :D
Söndag så var vi i stugan och kring tre så for jag hem för jag hade träning på kvällen. Träningen gick inte så bra alla var typ sega för att de var varmt och vi gjorde inte de vi skulle typ.


Måndag efter skolan så följde Fredrik mig till Linn för jag skulle slinga hennes hår, fast först satt vi vid datorn och gormade och sedan kom Patrik förbi och då började jag slinga linns hår och Fredrik och Patrik bakade kladdkaka den blev faktiskt god fast vi inte hade för vänta oss de, haha nej skoja bara dom är jätte duktiga :) Linns hår blev bra och jag tog några slingor till mitt hår också ;) kring fyra for Fredrik hem och då kom Marcus och Simon Förbi jag var fotograf och fotade dom hela tiden men mina modeller ville inte vara med på bild haha :D klockan fem gick jag hem och åt middag och sen ville Fredrik att jag och Linn skulle komma till Harads en sväng så vi satte oss på mopparna och pallra oss dit..
träffade Fredrik på kiosken och sedan for vi hem till honom. de blev ett jävla gorm och de slutade med att vi bråkade vilket inte var så kul.. desutom så var de bara en SKIT grej de handlade om. ja men man kan ju tydligen inte lita på nån snart ... ;s 


idag var jag på skolan fick VG på både Engelska provet och Spanska provet så de känns ganske bra, halv ett for jag till stan för jag skulle på ungdoms mottagningen, pappa skjutsade mig till morfars bageri och så tog ja mig en macka och en dricka sen följde Willy mig in till stan.. for hem med 15:40 bussen och nu sitter jag här,  tack för mig :) 

puss <33  


RSS 2.0