:D

Tisdag är den segaste dagen på veckan, vi har inte en ända rolig lektion . Efter skolan så blev de lite spanska plugg och sedan träning. :) och så fick jag veta att min mobil jävel inte går att laga för att den är vattenskadad, så jag blir nog utan telefon ett tag framöver så ni vet. -.-



Skön dag idag förutom att de regnar.. vi körde spökboll på idrotten och såklart vann tjejerna : )
efter lunch så hade vi Hk jag Agnes och Lollo gjorde smoothie med Hallon och Blåbär den blev rikigt god, :D
Elin kom till mig efter skolan och pluggade spanska för vi har prov imorgon vilket jag inte är så pepp på ... ;s
vi har också prov i engelska men de skulle vi tydligen inte plugga på.


Puss<33

:)

Kortaste skoldagen på veckan, :)  hade lite So på morgonen och sedan slöjd och matte. Efter skolan kom Fredrik till mig vi såg en film och sedan skulle han hem  för hans mamma hämtade honom när hon kom från stan. när han for tog jag mig en snabb dusch och sedan åt jag lite middag. tio över sex tog jag bussen till harads träffade Agnes och Fredrik på kiosken.
vi gick till edeborg för de var vårkonsert ikv.  duktiga var dom :D nu är jag hemma och jag ska nog lägga mig snart .. :) 



Puss <3
  

- Söndag

vi vaknade kring tio eftersom vi skulle och kolla när tjejerna konfirmerade sig, Fina var dom också :) sedan drog jag till Elin och åt lite lunch och efter de direkt till Bredåker och kollade när tjejerna spelade match jag är nämligen fortfarande sjuk -.- tyvär förlorade vi mot Lira vilket var synd för de var bara skit mål. och vi hade mycket mer mål chanser än dom.
aja livet är inte rättvist. när jag kom hem så åt jag middag och vilade lite, kring sju frågade jag om Linn ville hänga med ut och köra lite, så vi for en sväng och kollade på "my home" klinten och sedan en sväng till Harads och där träffade vi min älskling :)  sen hem och dirr i duschen. 



Puss <33  

^^

Igår kom Tora och Vendela  förbi en sväng och sedan kom också Fredrik vi Flyttade min säng till ett annat rum. :)
Senare så Var jag och Fredrik med Linn Patrik Marcus Birger Natalja och Amanda vi körde runt lite med mopparna och följde Amanda och Natalja en bit hem :) sedan gick vi och sov ;p idag så vaknade vi kring tio och så for vi till stugan med Elin åt lite tårta och spelade kort. nu är Vi hos Fredrik, Elin ska sova här med oss inatt för vi ska och kolla när tjejerna tar konfa imorgon :)  vi ska se film nu :p




Puss<33

:)

Imorgon ska jag nog fara på gudstjänst för jag har inte varit på så många, alltså jag måst gå på gudstjänst för att jag ska konfirmera mig i sommar 3 veckor i hemavan . :) tror nog att de kommer bli kul där men jag kommer sakna alla vänner här hemma, 3veckor är ju ganska länge... <3 vi far 14 juni och kommer hem 5 juli :)


Puss<33

Trååååååk

Jag har varit hemma hela dagen idag också, de börjar faktiskt bli långtråkigt att bara ligga i sängen hela dagarna. 
de är vägstädning i harads ikv och sedan grillning med tjejerna men självklart får jag inte fara dit för att jag är sjuk. -.- 
och jag kommer nog inte få träffa Fredrik fören på måndag ;(  

Puss <33

härlig text :)


Kväll

For en sväng på träningen, Jag Alina och Linn skulle inte träna så vi for hem direkt efter vi hade fotat oss :D då blev de Tårta och sedan vila igen de är inte precis kul att vara sjuk ;s Mitt moppe kort kom idag Äntligen, så de blir väll att fara en sväng när man blir av med den här förkylningen :) Funderar på att lägga mig nu även fast de inte blir skola imorgon heller -.-

Puss <33

LinnBeckman <3



Ja tiden går fort och vi hinner inte riktigt med varandra lika mycket som förut,  men du ska veta att jag älskar dig och jag kommer alltid att finnas där för dig. visst tiderna ändras men vi är fortfarande samma personer som för 15 år sedan:) hoppas vi kan komma lika när varandra igen, de saknas en bit av mitt hjärta.
vi löser detta på något sett och vi börjar med en vecka på piteåhavsbad i sommar :) 
LinnBeckman you make my day,
Jag älskar dig <3

hemma -.-

Det blev ännu en dag hemma från skolan, vilket inte är så kul. men jag har försökt roa mig så gott de går :) Släkten kommer nog hit senare För min Söta lilla Syster Fyller år idag, så då blir de nog att äta tårta . :)  tror nog inte att jag kan träna ikv för jag har feber och ont i halsen ;s

GRATTIS LINA :D <3



Puss <3

Sommar plågor

Några Gammla och Nya sommarplågor:)

  • Sommartider - Gyllene tider (Typ Bästa sommar låten)
  • Summer of 69 - Bryam adams ( Härliga minnen)
  • Ingen sommar utan reggae - Markoolio
  • Sol vind och vatten - Ted Gärdestad ( Fin låt)
  • Sommaren är kort - Tomas Ledin
  • Umbrella - Rihanna

  • Värsta grymma tjejen - Magnus Uggla
  • Ingen vill veta var du köpt din tröja - Raymond&Maria
  • Om du lämnar mig nu - Lars Winnerbäck  (Älskar)
  • FågelnRoger - Laser
  • Boulevard of broken dreams - Green day
  • Barbie girl - Aqua
  • Torkel i knipa
  • Boten anna - Basshunter (Ont i huvudet)
  • Ooa hela natten - attack
  • Axel F - Crazy frog
  • Värsta grymma tjejen - Magnus Uggla
  • Här kommer alla känslorna - Per Gessle
  • Glassigt - Mange Schmidt
  • Oops we did it again - Sommarpojkarna
  • Hej hej Monica - Nick & the Family ( Störande )
  • Synd att du är så söt - Dj Amul/ B.A.R (orginal version) 
  • Jag trivs bäst i öppna landskap - Ultima thule/ Ulf lundell (orginal version)

Sommar :)


Sjuk ;s

Jag hade velat fara och kolla när killarna spelade match ikv, men så blev de inte eftersom jag har varit hemma från skolan idag. har fortfarande feber och känner mig inte alls pep på skolan imogron menmen vi får se hur de blir.
kanske hinner bli lite piggar tills imorgon vem vet :)

Puss<3

Solen Lyser

Varför måste de vara så här?! måste vi bråka för minsta lilla? ;s


Du har alltid funnits vid min sida, och jag behöver dig även om vi har de rätt tufft nu.
Det har varit lite upp och ner dom senaste veckorna, men jag hoppas att vi löser de på nått sätt.
jag vetinte riktigt vad jag ska göra, vad som är rätt och vad som är fel. Jag har  iaf lärt mig att vi måste stå på egna ben, förra sommarna visst den var as grym, men vi måste gå vidare,  jag hoppas verkligen att vi kommer vara vänner för alltid  och att de inte blir nå mer gårm, även när de är jobbigt så måste vi stötta varandra de är de vänner är till för.
 



hoppas att du förstår att du betyder väldigt mycket för mig, puss på dig vännen :) <3   


Vad tyckte ni ? (:





Alexander rybak från Norge vann med låten "fairy tale" 

Måndag :p

Efter Matchen for jag till Fredrik och Vi var med Agnes och Rasmus, vi skulle se en film men jag såg bara början för den värkade inge bra. haha såg "eurovision song contest"  med Fredriks föreldrar ist :) ärligt så tyckte jag inte att rätt låt vann tyvär. iaf så for dom hem klockan tolv vi följde Agnes en bit och sen så gick vi och la oss typ :) vaknade kring nio och vi åt lite frukost och kollade på nå gammla kort :p sedan ville rasmus att vi skulle följa över till Harads och ha vatten krig på studsmattan ;p hah jag var sjk så jag kunde inte vara med men vi följde iaf över och var med Joel, Macke och Jonas. haha ingen av dom var torra efter vattenkriget ;p sedan gick vi till Pizzan och Åt gott Fredrik, bjöd tack bby ;)<3 
for hem kring sju och somnade direkt typ för jag hade feber.

Blev ingen skola idag har legat med täcket på studsmattan hela dagen. solen lyser :) :) <33



Puss<3  

:D

Härligt tjejer ännu en vinst denna gång mot sunderbyn med 2-1, om vi fortsätter så här kommer de bli en rolig säsong :)
är hos Fredrik Med Agnes dom sitter och spelar GH vilket jag inte är så bra på haha :) får se om de blir och kolla på Eurovision song contest nånting ikväll, man kan ju hoppas att Sverige vinner men jag tror nog inte att de blir så.

Puss<33 

Lördag :)

Vaknade för ett tag sen, jag har ont i halsen och är hes som fan men jag vill spela match iaf :) 
vi ska spela mot sunderbyn.  far klockan ett så jag måste börja göra mig klar snart.
jag ska till Fredrik efter matchen ;p


Puss <3


;p

Sitter nu hos Alina och Alva :) vi ser på talang och var nyss ute och spelade lite fotboll, vi får se vad vi hittar på senare kanske ut eller nånting. 
 

Puss <3
  

^^

Solen lyser idag me :) jag är med SnyggElin hon kom hit efter skolan vi har bakat en kladdkaka och chokladbollar, ska sedan Alina och Alva för som jag sa igår ska vi vara barnvakt åt Viktoria och Emilia.
åter kommer senare :p

puss <3


:)

Då var de Fredag imorgon Skönt att veckan har gått så fort, blir nog att vara barnvakt med Alina och Alva imorgon och sedan match på Lördag mot Sunderbyn Tagga tjejer.! :) Får se om jag far till Harads på  kvällen. 
 puss <3

Bra match tjejer

Hääärlig seger idag, fan vad skönt att vinna första serie matchen och mot trångfors Vi är bäst tjejer,  känns ännu bättre bara för att  man kan reta sin lärare lite eftersom han håller på trångfors:)


Puss <33

<3


:D:D:D

29 dagar till sommar lov :D:D:D:D:D:D:D:D <3333333333


Solen :D

Hej på er :) Seg skoldag idag nästan värre än tisdagar, två pass spanska som jag inte är så förtjust i och sedan No.
i kväll har vi våran första serie match mot trångfors, jag ska inte spela men ska och heja på tjejerna hoppas att vi vinner den här matchen. igår kom Fredrik till mig efter skolan och klockan sex for vi och såg killarnas match mot notviken tyvär förlorade dom men går säkert bättre nästa gång.  Annars flyter väll allt på som vanligt tror ja :)
Solen lyser :D <333
Puss <3


Skola...

Sitter i datasalen med Agnes vi har precis gjort klart Hk grupparbetet ganska skönt faktiskt, vi har haft cooper test idag på idrotten de är fan de värsta som finns jobbigt iaf. efter Hkn har vi bara So:n kvar sen slutar vi :) sköööööööööönt :p


Puss<3


skönlåt :)


;)

Som sagt jag Längtar till sommarn <33


Sommar :)




     
 

           





                           



     
                    





-08

Tänker tillbaka på förra sommaren..


Efter examen for jag Linn Amanda och Natalja till stan och tog de lugnt käkade mat osv, sedan drog vi till bredåker och där träffade vi Nataljas kusin Danny och så var vi med Emil och Filip. vi bestämde oss för att bada och så spelade vi vollyboll Kul, senare på kvällen eller rättare sagt natten så ringde svartlå killarna och sa att dom skulle cykla till bredåker.
haaha inte trodde väll vi att dom skulle göra de men klockan två ungefär så kom dom på cyklarna.


Tältade med Elin och Agnes :) <3


Även många roliga minnen i jokkmokk där jag var med Tora, Vendela, Birger, Isak, Matilda och några killar från Jokkmokk, Vi badade och Hade skoj åkte karuseller osv.
var också i jokkmokk med Linn och Amanda vi chillade på solade badade och allt möjligt. :)


Birger Vilken sommar,  glömmer aldrig :)



var i östersund med Linn Towe Lowe Willy Lina och Våra föreldrar, vi badade på ett äventyrs bad och så var vi på en djurpark och shoppade, sedan for vi och jocke och Karin förbi en camping i övik och bodde där en natt de var en ganska fin camping Jag och Linn tog oss en dans inne på pubben och så var de en fin strand som vi var på under dagen. ;p
 

Många roliga Fotbolls matcher med flikkorna och minnen från Psg. :)



Tälta gjorde jag också ganska mycket med Svartlå folket vi har alltid kul även om de blir lite gorm ibland. <3


Jag och Moa var väldigt mycket med varandra och vi hade mycket skoj Gick runt på Byn med Sverige kläder och allt, brände oss i ugnar haha Vilka minnen. :D




Många minnen har man från summer of 08  <33
 


<3



:)

Haha :D<3


RSS 2.0